Dobrodošli na Aktualac

Aktualac je blog koji su pokrenula dva zaljubljenika u košarku, a koji se prvenstveno bavi događanjima u NBA ligi. Najviše pišemo analize utakmica i momčadi, ali svako toliko se vratimo i u prošlost da se podsjetimo zanimljivih, ponekad i zaboravljenih priča iz ovog sporta. Ukratko, ako postoji priča koju vrijedi ispričati, naći ćete ju ovdje.

Srđan Nikolić zadužen je za sav sadržaj bloga. S košarkom je počeo u KK Beokošu. Nakon juniorskog staža upisuje višu košarkašku školu i počinje s radom u KK Partizan gdje vodi selekciju juniorki. Nakon tri godine prelazi u Crvenu Zvezdu, da bi sa 24 godine bio najmlađi glavni trener u Drugoj Ligi. Živi u Beogradu, trenutno drži individualne treninge i, naravno, piše za Aktualac. Veliki je zaljubljenik u jugoslavensku školu košarke 80-ih godina, a kao i većina njegove generacije (rođen je 1981.) u NBA-u obožava Chicago Bullse.

Marko Domljanović dolazi iz Splita, pa je logično da su mu Žuti prva i najveća košarkaška ljubav. Bavio se košarkom u lokalnom KK Adriaticu (kadeti), a zadužen je za funkcioniranje i održavanje bloga i komunikaciju sa čitateljima. U NBA ligi mazohistički simpatizira Minnesota Timberwolvese, što mu posljednjih sezona donosi nebrojene frustracije.

Naravno, Aktualac je otvoren za sve oblike suradnje s drugim košarkaškim fanaticima (i onima koji će to tek postati). Pošaljite nam svoje guest postove, javite se u slučaju da se želite reklamirati ili imate bilo koju drugu ideju, rado ćemo Vas saslušati. Za sve informacije, pohvale, primjedbe i rasprave, slobodno se obratite na info@aktualac.net , a možete nas pratiti i na Facebooku.

Uživajte u tekstovima!